Ünlü Psikolog Esra Ezmeci Duyduklarına İnanamadı! “Hoca Sana Eşin Başka Biriyle Birlikte Olursa Büyü Geçer Mi Dedi”

Reality program sunucusu ve psikolog olan Esra Ezmeci daha çok cinsel hayat ve ilişki problemleriyle ilgili gelen sorulara yanıtlarıyla biliniyor. Ünlü psikolog bu kez programa katılan bir konuğuna verdiği yanıtla gündem oldu.

Programa katılan ve eşiyle yıllardır görüşmeyen Yusuf Bey, yaşadıklarını paylaştı ve Esra Ezmeci’nin bile inanmakta zorlandığı açıklamalarda bulundu.

CİNSEL SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN CİNCİ HOCAYA GİTTİ

Programda eşiyle uzun süredir aralarında bir soğukluk olduğunu belirten Yusuf Bey, bu nedenle +18 içerikler izlemeye başladığını ve eşinin cinsel olarak hasta olduğunu söyledi. Esra Ezmeci’nin yeni baştan programının konuğu Yusuf Bey, çözüm için cinci hocalara başvurdu.

Hocanın, üzerinde büyü olduğunu ve bu büyünün ancak eşinin başka biriyle ilişkiye girmesi durumunda geçeceğini söylediğini ifade etti. Esra Ezmeci, duydukları karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

Esra Ezmeci, “Tövbe estağfurullah. Hoca sana eşin başka biriyle birlikte olursa büyü geçer mi dedi? Açık açık böyle söyledi mi?” diye sordu. Yusuf Bey, hocanın tam olarak böyle söylediğini ve aslında bir çetenin içinde olduğunu anladığını belirtti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

x